Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Beveiligingstechniek

Beveiliging is cruciaal voor bedrijven, instellingen en particulieren. Zonder beveiligingssystemen kunt u immers niet garanderen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw eigendommen. En wanneer u geen brandbeveiliging hebt, kunnen uw bezittingen zomaar worden verwoest. Met een beveiligingssysteem beschermt u dus uw eigendommen en bedrijfskritische processen.

De noodzaak van beveiliging

Alleen door te kiezen voor goede beveiliging kunt u dus voorkomen dat uw bezittingen worden aangetast of dat ze toegankelijk zijn voor mensen die er niets mee te maken hebben. Beveiliging is echter ook cruciaal wanneer u uw bedrijf of inboedel hebt verzekerd. Een verzekeringsmaatschappij zal uw premie namelijk veel minder snel uitkeren wanneer u niet de juiste beveiligingsmaatregelen hebt getroffen. En banken staan niet te springen om een bedrijf zonder goede beveiligingssystemen te financieren…

Specialist in beveiligingstechniek

Gelukkig kunt u met al uw beveiligingsvraagstukken terecht bij één specialist: Schekman Beveiligingstechniek in Nijmegen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen. Wij installeren bijvoorbeeld inbraakpreventiesystemen, CCTV-systemen en brandmeldinstallaties. Dankzij deze systemen kunt u erop vertrouwen dat u vroegtijdig wordt gealarmeerd wanneer er iets gebeurt. Zo voorkomt u erger en kunt u met een gerust hart onderhandelen met uw verzekeraar en bank.

Wij bieden integrale oplossingen. Daarom kiezen we voor systemen zoals NOX, een High Security Management-systeem waarmee u alle beveiligingstoepassingen, zoals inbraak-, brandmeld-, CCTV-, en toegangscontrolesystemen en andere installaties, zoals verlichtingssystemen en luchtbehandelingssystemen, kunt koppelen.

Installatie en techniek van beveiligingssystemen

Als het aan Schekman beveiligingstechniek ligt, wordt uw bedrijf het veiligste bedrijf op aarde. Ambitieus? Misschien wel, maar wij maken het mogelijk. We beschikken over de juiste mentaliteit én kennis om uw bedrijf optimaal te beveiligen. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van installatietechniek kunnen we bovendien al uw systemen koppelen. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld regelen dat alle deuren automatisch worden ontsloten wanneer het brandalarm wordt geactiveerd. U voorkomt daarmee dat personen worden opgesloten. Wilt u liever dat bepaalde ruimten juist niet meer toegankelijk zijn vanaf de buitenkant? Dan regelt Schekman beveiligingstechniek dat!

Natuurlijk houden we in onze adviezen en oplossingen rekening met uw wensen en eisen. Al onze oplossingen zijn dan ook afgestemd op uw situatie. Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Neem dan vandaag nog contact met ons op!