Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Extra zekerheid dankzij goede beveiligingssystemen

Als eigenaar van een bedrijf, instelling of particulier wilt u zekerheid. Hoewel veel dingen helaas niet zijn uit te sluiten, kunt u zichzelf tot op zekere hoogte wel indekken tegen onvoorziene omstandigheden. Met een beveiligingssysteem voorkomt u calamiteiten of ontdekt u ze voor ze zich kunnen uitbreiden tot een situatie die niet meer onder controle te krijgen is. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van beveiligingssystemen kunnen wij u de systemen bieden waarmee u uw kostbare eigendommen kunt beveiligen tegen brand, inbraken en andere onvoorziene situaties.

Het nut van een goed beveiligingssysteem

Een goed beveiligingssysteem is voor veel bedrijven en particulieren cruciaal. Met een beveiligingssysteem beschermt u immers uw materiële en digitale eigendommen en voorkomt u dat u in geval van nood met lege handen komt te staan. Bovendien eisen veel verzekeringsmaatschappijen dat u beschikt over beveiligingssystemen die u redelijkerwijs kunnen beschermen tegen calamiteiten. Geen beveiligingssystemen? Dan geen dekking of zelfs helemaal geen polis!

De kracht van goede beveiligingssystemen

Goede beveiligingssystemen waarschuwen u niet alleen op het moment dát er iets gebeurt, maar beveiligen u zelfs proactief door u te alarmeren vóór er iets gebeurt. Daardoor kunt u tijdig ingrijpen en erger voorkomen. Bovendien kunnen beveiligingssystemen eventuele indringers afschrikken. Daarmee belemmert u letterlijk de toegang tot uw panden en eigendommen. Beveiligingssystemen hebben daarnaast nog als voordeel dat u ze kunt koppelen aan andere systemen. Zo kunt u uw beveiligingssysteem niet alleen koppelen aan uw alarm, maar ook aan uw CCTV-systemen en aan systemen van externe partijen, zoals beveiligingsbureaus en brandmeldcentrales. Zo garandeert u dat de juiste personen snel kunnen handelen wanneer dat nodig is.

Schekman, specialist in beveiligingssystemen

Als erkend beveiligingsbedrijf in Nijmegen installeren we al jaren beveiligingssystemen bij bedrijven, instellingen en particulieren. Of u nu op zoek bent naar een simpel beveiligingssysteem of naar een geavanceerd systeem dat gekoppeld is aan andere systemen: onze specialisten realiseren maatwerkoplossingen, toegespitst op uw situatie. Wij verwerken in ons advies alle risico-, beheer- en managementvraagstukken en leveren één totaaloplossing die past bij het gewenste veiligheidsniveau. Geen vraagstuk is voor ons te complex. Wij bieden integrale oplossingen. Daarom kiezen we voor systemen zoals NOX, een High Security Management-systeem waarmee u beveiligingstoepassingen en andere installaties, zoals verlichtingssystemen en luchtbehandelingssystemen, kunt koppelen.

Neem contact met ons op voor vakkundig advies en ervaar onze kennis en vaardigheden over beveiligingssystemen. Bekijk ook eens de reacties van onze klanten om te ontdekken wat we allemaal hebben gerealiseerd!