Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Camerabewaking: altijd een paar extra ogen

Niemand kan op meer dan één plaats tegelijk zijn. Dankzij camerabewaking en camerabeveiligingssystemen d.m.v. IP-camera’s kunt u echter wel toezicht houden op de omgeving van uw pand of op specifieke ruimten. Zo voorkomt u toegang door ongewenste of onbevoegde bezoekers en garandeert u naleving van uw bedrijfsbeleid of van wettelijke verplichtingen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u uitgebreid advies geven en een oplossing op maat bieden.

Mogelijkheden voor camerabewaking

Camerabewaking is op veel verschillende manieren te realiseren. Afhankelijk van uw wensen en eisen en van uw (wettelijke) verplichtingen, kunt u kiezen voor één camera bij de ingang van uw pand of voor een hele reeks camerabewakingssystemen, zoals in CCTV-systemen. Daarnaast kunt u kiezen of de camerabewaking de hele dag actief moet zijn of alleen op bepaalde tijdstippen. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen dat de camerabewaking alleen wordt ingeschakeld wanneer deze bewegingen waarneemt. En wilt u dat bewakingscamera’s de bewegingen volgen en meedraaien of dat ze alleen een bepaald vast gebied bestrijken? Met de juiste oplossing garandeert u de best mogelijke bewaking van uw eigendommen. En door ze te koppelen aan uw inbraakbeveiliging of toegangssystemen verhoogt u de beveiliging nog eens extra.

Wanneer is camerabewaking nuttig?

Camerabewaking is niet alleen nuttig wanneer u een groot bedrijf hebt of wanneer u extra zekerheid wilt. Zo moet u soms camerabewaking hebben om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen. En soms vraagt uw bedrijfsvoering gewoon om goede bewaking van al uw ruimten en eigendommen. Camerabewaking is bijvoorbeeld nuttig:
– Wanneer niet iedereen toegang tot uw archief mag hebben;
– Wanneer u uw R&D-afdeling goed wilt bewaken;
– Wanneer de toegang tot uw pand of (parkeer)ruimten beter onder controle wilt houden.

Met camerabewaking creëert u extra veiligheid voor uw medewerkers en voorkomt u dat (waardevolle) bedrijfseigendommen en –geheimen in verkeerde handen vallen.

Specialist in camerabeveiliging

Als specialist op het gebied van beveiligingstechniek weet Schekman als geen ander hoe u uw bedrijf kunt beveiligen. Wij hebben jarenlange ervaring in camerabeveiligingssystemen en beschikken over een gedegen team met de juiste kennis en ervaring.

Zoekt u ook een goede camerabeveiliging? Wilt u weten hoe we uw camerabeveiliging kunnen koppelen aan andere systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!