Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Inbraakbeveiliging op maat

Op een inbraak zit niemand te wachten. Wie een inbraak wil voorkomen of vertragen, kiest daarom voor inbraakbeveiliging. Zo belet u toegang door onbevoegden en voorkomt u dat anderen inzicht krijgen in uw gegevens. Schekman Beveiligingstechniek levert inbraakbeveiligingssystemen aan bedrijven en in residentiële woonhuizen.

Inbraakbeveiliging in soorten en maten

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor inbraakpreventie bent u bij ons aan het juiste adres: wij leveren inbraakbeveiliging in alle soorten en maten, toegespitst op u als klant. Bent u een particulier en zoekt u een geavanceerd antidiefstalsysteem met camerabewaking? Dan helpen we u graag.
Hebt u een groot kantoorpand en wilt u alle ruimten apart laten beveiligen? Ook dan hebben we een oplossing. Geen klus is voor ons te groot!

Beveiliging tegen verschillende soorten inbraken

Als specialist op het gebied van inbraakbeveiliging bieden we oplossingen waarmee u dieven buiten de deur houdt. Die oplossingen zijn verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveaus en op diverse manieren. Kiest u voor een eenvoudige inbraakbeveiliging, dan krijgt u een alarmsysteem dat wordt geactiveerd zodra er een deur of raam wordt geforceerd. Wanneer u meer veiligheid en zekerheid wilt, kunnen we u ook andere oplossingen bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een beveiligingssysteem waarbij deuren worden vergrendeld? Of van een systeem dat toegang tot bepaalde bedrijfskritische ruimten onmogelijk maakt zodra er een inbraakalarm afgaat? En dan hebben we het nog niet eens over buitenbeveiliging, toegangscontrolesystemen en videobewakingssystemen (CCTV). Afhankelijk van uw eisen en wettelijke verplichtingen kunnen we u dus altijd een oplossing op maat bieden.

Advies bij inbraakbeveiliging

In onze vijfentachtigjarige geschiedenis hebben we al heel wat inbraakbeveiligingsystemen in heel Nederland geïnstalleerd. Er zijn dan ook heel wat bedrijven die vertrouwen op de inbraakbeveiliging van Schekman Beveiligingstechniek. Natuurlijk bieden wij u ook graag de juiste oplossing. Loopt u met vragen over inbraakbeveiliging en wilt u deskundig advies op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op!