Techniek gaat prima samen.
Header
Header

NOX, hét High Security Management Systeem

Met het NOX High Security Management platform kunnen gebouwen 24 uur per dag worden beheerd, waarbij bewaking en beveiliging de boventoon voeren. Toegangscontrole en inbraakdetectie zijn op één systeembus gecombineerd, daarnaast voorziet NOX in diverse interfacemodules om koppelingen met andere disciplines zoals cameratoezicht, brandmeldsystemen en bijv. verlichting mogelijk te maken.

NOX beschikt over diverse functionele tools zoals een uniek touchscreen en bediening middels iPad, iPhone of Android toestel, om zowel achteraf als direct te reageren op een alarm of gebeurtenis.

Bijvoorbeeld het uitvoeren van een uitgebreide analyse op basis van de opgeslagen historie en logging. Ook is het mogelijk gericht systeemsturingen te verrichten (ook aan derden) dan wel het specifiek aansturen van mankracht naar aanleiding van een ongewenste gebeurtenis in het bewakingsproces.

Alle functionaliteiten te samen maken NOX tot een van de meest gebruiksvriendelijke systemen in de markt en wordt door Schekman beveiligingstechniek vaak ingezet bij hoog risico objecten zoals:

  • Residentiele villa’s
  • Musea
  • Bedrijven
  • Distributiecentra

Schekman Beveiligingstechniek - Residentiele villa 2014