Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Toegangscontrolesystemen

Weet u wie er toegang heeft tot de ruimtes in uw pand? Wie wanneer uw archief of serverruimte bezoekt?
Toegangscontrole wordt steeds belangrijker. Overheden en verzekeringen stellen meer en meer eisen aan bedrijven en instellingen om de veiligheid van gegevens en eigendommen te garanderen. Om te voldoen aan deze verplichtingen, is een toegangscontrolesysteem onmisbaar. Schekman Beveiligingstechniek levert toegangscontrolesystemen op maat. We hebben dan ook gegarandeerd een oplossing voor toegangscontrole die bij u past.

Wat is een toegangscontrolesysteem?

Met toegangscontrole wordt het proces bedoeld waarmee de toegang tot bepaalde ruimten en installaties wordt geregeld. Dankzij toegangscontrolesystemen regelt u eenvoudig welke medewerkers wel en niet in uw archief, controlekamer of kluis mogen komen. Onbevoegde toegang is daarmee verleden tijd. Bovendien registreren de systemen automatisch wie een ruimte betreedt of probeert te betreden, zodat u direct op de hoogte bent van mogelijke schendingen van uw toegangsbeleid.

Afhankelijk van uw toepassing kunnen wij u veel verschillende toegangscontrolesystemen bieden, variërend van eenvoudige toegangspoortjes tot complexe systemen met RFID, en cryptografische sleutels (“druppels”).

Toepassingen van toegangscontrole

Bij toegangscontrole spelen drie overwegingen een belangrijke rol:
1. De ruimte;
2. De tegenstand die aan een eventuele poging tot een doorbraak moet worden geboden;
3. De authenticiteit en autorisatie.
Toegangscontrolesystemen worden dan ook vooral ingezet voor toegangscontrole bij ruimten met gevoelige gegevens of apparaten, zoals archieven en serverruimten.
Wanneer u wilt, kunt u echter nog veel meer toegangscontroles instellen: zelfs toegangscontrole tot liften, computers en kluisjes behoort tot de mogelijkheden.
Eventueel kunt u de toegangscontrolesystemen aanvullen met camerasystemen en bewegingsdetectie.

Toegangscontrolesystemen voor elke situatie

Elke organisatie is anders. Daarom vraagt elke organisatie om een eigen toegangscontrolesysteem. Alleen een toegangscontrolesysteem dat is afgestemd op uw bedrijf garandeert een veilige en betrouwbare toegangscontrole voor uw medewerkers.
Daarom bekijken we altijd eerst uw situatie voor we u een oplossing voor een toegangscontrolesysteem aanbieden. We kijken daarbij naar uw wensen en eisen, naar eventuele wettelijke verplichtingen en naar zaken die u wellicht over het hoofd hebt gezien. Op basis daarvan bieden we u een oplossing op maat: betrouwbaar, veilig en betaalbaar.

Wilt u weten welk toegangscontrolesysteem voor úw situatie geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie of een advies of maat over toegangscontrolesystemen, kunt u contact opnemen met onze adviseur per telefoon 024-3717777 of per mail beveiliging@schekman.nl.