Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Brandmeldinstallaties en totaaloplossingen

Waar rook is, is vuur. Een klein brandje kan zich razendsnel ontwikkelen tot een catastrofe. Met een brandmeldinstallatie zorgt u dat u snel op de hoogte bent van een beginnende brand en van rookontwikkeling. Daardoor kunt u snel ingrijpen en voorkomen dat de brand zich ontwikkelt tot een uitslaande brand die al uw bezittingen en (bedrijfs)gegevens verwoest. Als DEKRA-erkend branddetectiebedrijf kunnen wij u een passende oplossing bieden voor uw situatie.

Jarenlange ervaring in brandmeldinstallaties

Schekman Branddetectie is een specialist op het gebied van brandmeldinstallaties. Wij installeren alarmcentrales, branddetectiesystemen en ontruimingsinstallaties bij kleine en grote bedrijven. Ook kunnen wij voor u de OP-taken (Opgeleid persoon brandmeldinstallaties) voor u verzorgen. Onze gediplomeerde specialisten kunnen u maatwerkadvies geven én dat advies omzetten in een kwalitatieve, gecertificeerde brandmeldinstallatie.

Totaaloplossingen voor uw brandmeldinstallatie

Onze dienstverlening gaat verder dan het aanleggen van uw brandmeldinstallatie. We adviseren u bijvoorbeeld ook over randsystemen en randvoorwaarden. Daarbij kunt u denken aan:
– Welke middelen zijn er nodig voor vroegtijdige detectie?
– Welke blusapparatuur is er aanwezig?
– Hoe kan de brandweer toegang krijgen tot uw gebouwen?
– Zijn de vluchtroutes duidelijk?
– Hoe worden brandgevaarlijke goederen opgeslagen?

Alleen door alle aspecten van uw bedrijf in ogenschouw te nemen, kunnen we een oplossing bieden die in noodgevallen erger voorkomt en die naleving van uw wettelijke verplichtingen garandeert. En doordat we u tijdens het hele traject bijstaan, van ontwerpen tot installeren, inbedrijfstellen en onderhouden, weten we altijd waar we het over hebben. Bovendien kunt u daardoor voor al uw vragen over uw brandmeldinstallatie terecht bij één vaste, betrouwbare partner.

DEKRA-erkend installatiebedrijf

Schekman Branddetectie is een DEKRA-erkend installatiebedrijf. Dankzij onze erkenning kunnen wij uw brandmeldinstallatie certificeren. Wanneer de installatie is aangelegd overeenkomstig de geldende eisen, ontvangt u bij oplevering een certificaat. Alleen met een gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallatie kunt u de brandmeldinstallatie direct doorschakelen naar brandweer. Daardoor worden immateriële en materiële schade vaak enorm beperkt.

Zoekt u een partner die u deskundig advies geeft? Wilt u een specialist die uw brandmeldinstallatie maandelijks kan testen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!