Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Elektrotechniek: van Aardlekschakelaar tot Zekering

Elektrotechniek is een vak apart. De aanleg van elektrotechnische installaties vereist immers veiligheid en zorgvuldigheid. U wilt niet alleen alle risico’s rondom elektrotechniek uitsluiten, maar ook voorkomen dat uw installaties het niet meer doen. Daarom zijn wij er: als specialist in elektrotechniek weten we precies hoe we uw installatie veilig en betrouwbaar kunnen aanleggen. Zorgvuldigheid is een standaardprocedure. Dat merkt u van A tot Z.

Wat is elektrotechniek

Elektrotechniek is een brede technische discipline met veel verschillende aspecten. Onder elektrotechniek vallen niet alleen de installatie van wandcontactdozen en de aanleg van verlichting, maar ook energietechniek, meet- en regeltechniek en telecommunicatietechniek.
Dankzij onze totaalbenadering kunnen wij u alle mogelijke oplossingen op het gebied van elektrotechniek bieden. Voor de aanleg van telefonie- en internetsystemen draaien we onze hand niet om: onze goed opgeleide monteurs hebben elk hun eigen specialisme en verzorgen de installatie van elektrotechniek tot in de puntjes.
Natuurlijk gaan we veel verder dan alleen de aanleg van deze systemen. Waar nodig geven we u graag advies over aanvullende zaken, mogelijke oplossingen en de combinatie van meerdere systemen. We hebben genoeg kennis en ervaring om u deskundig te adviseren en doen graag wat we kunnen om u een oplossing te bieden waar ú wat aan hebt.

Specialist in elektrotechniek

Schekman Elektrotechniek is een erkend installatiebedrijf in Nijmegen, gespecialiseerd in elektrotechniek, brandbeveiliging en beveiligingssystemen. We begonnen echter 80 jaar geleden als specialist in elektrotechniek. In die 80 jaar is er veel veranderd, maar onze basiswaarden zijn hetzelfde gebleven. Nog steeds staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop, ongeacht de complexiteit van uw elektrotechnische installaties.
Of u nu op zoek bent naar verdeelinrichtingen, kabeldraagsystemen of complexe maatwerkinstallaties: onze kernwaarden en kennis en ervaring garanderen u jarenlang plezier van uw elektrotechniek.

Bent u op zoek naar een specialist in elektrotechniek? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies!