Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Onderhoud en Service

Onderhoud en service is onmisbaar. U dient uw bedrijfskritische systemen niet alleen regelmatig te inspecteren, maar moet ook zorgen dat aanbevelingen worden uitgevoerd. Door regelmatig onderhoud aan uw machines en systemen uit te voeren, voorkomt u ongewenste situaties. Dankzij onze 85 jaar ervaring kunnen we uw organisatie onderhoud en service bieden die nodig is om een speler van formaat te blijven.

De noodzaak van onderhoud en service

Actieve systemen worden warm en vuil en slijten. Dat heeft consequenties voor de veiligheid van uw medewerkers en eigendommen én voor uw bedrijfsprocessen. Wanneer u niet regelmatig onderhoud en service uitvoert, loopt u het risico op letsel en brand. Wanneer kan worden aangetoond dat ongevallen het gevolg zijn van nalatigheid, kan dat een boete opleveren. Verzekeraars kunnen u bovendien aansprakelijk stellen en weigeren om schadeclaims uit te keren.

In het minst erge geval staat uw bedrijfsvoering een paar uur stil, met alle financiële gevolgen vandien. Door regelmatig onderhoud en service uit te laten voeren, bent u deze problemen altijd een stap voor.
Als betrouwbare partner met ruime kennis en ervaring en met de juiste materialen, kunnen we (preventief) onderhoud en service aan uw machines en systemen uitvoeren.

Onderhoud en service voor alle installaties

Of u nu een klein of groot bedrijf hebt, met kleine of grote installaties: wij bieden u de juiste oplossing voor al uw onderhoud- en servicevragen. Afhankelijk van uw behoefte, de wettelijke verplichtingen waaraan u moet voldoen én de staat van uw materieel en systemen, kunnen we periodiek onderhoud uitvoeren of service on demand leveren. We werken bovendien met onderhoudscontracten, zodat u erop kunt rekenen dat uw eigendommen altijd op het juiste moment worden geïnspecteerd en onderhouden. Als aanvullende dienst kunnen we ook uw gereedschap keuren, zodat u zeker weet dat alles altijd in goede staat is.

Resultaatgericht onderhoud = optimaal onderhoud

Schekman gaat voor een langdurige relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Hierin past geen “minimaal onderhoud” maar “optimaal onderhoud”: onderhoud dat is gericht op het in optimale conditie houden van de door ons te onderhouden installaties.
Onderhoud met als doel, storingsvrije installaties, waarborging van de goede werking, voldoen aan alle wettelijke regelgeving en daar waar van toepassing, certificering. Hierin zien wij ons niet als opdrachtnemer maar als partner van de opdrachtgever. Wij staan niet tegenover de opdrachtgever, maar naast de opdrachtgever om samen te bespreken en bepalen welke aanpassingen en acties op korte en lange termijn het beste zijn om te komen tot het meest optimale, dus meest resultaatgerichte resultaat.

Budgetzekerheid

Na uitvoering van het onderhoud en eventuele aanpassingen kunnen wij een garantie afgeven ten aanzien van de conditie van de installatie. Die garantie is: storingsvrij. Dat betekent dat de kosten van het jaarlijkse onderhoud niet aan het einde bij elkaar geteld worden als optelsom van onderhoud en storingen, maar bij aanvang van het jaar bekend zijn. Bovendien vallen die kosten bijna altijd lager uit. Optimaal onderhoud is daarmee onderhoud tegen de laagste kosten, in plaats van het ‘goedkoopste’ onderhoud. Dat geeft u als opdrachtgever budgetzekerheid.

Zoekt u een betrouwbare partner voor onderhoud en service in uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op!