Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Technische inspecties

Technische installaties zijn enorm belangrijk voor bedrijven. De bedrijfskritische installaties moeten immers blijven draaien om continuering van bedrijfsprocessen te garanderen. Technische inspecties zijn dan onmisbaar. Als specialist met ruim 85 jaar ervaring in technische installaties, weten we als geen ander waar we bij technische inspecties op moeten letten. Daardoor kunnen we u tijdig informeren over eventuele defecten en hiaten en passend advies geven over onderhoud.

De noodzaak van technische inspecties

Veel bedrijven beschikken over bedrijfskritische installaties die dag en nacht draaien en die uiterst belangrijk zijn voor hun omzet- en winstdoelen. Daarnaast heeft elk bedrijf systemen die niet direct van invloed zijn op de winst, maar die wel moeten blijven draaien, zoals serversystemen en telefoniesystemen.
Alleen door deze systemen regelmatig te inspecteren, kunt u voorkomen dat ze op een onverwacht moment stilvallen. Technische inspecties zijn dan ook proactief en preventief bedoeld en gericht op de continuering van uw bedrijfsprocessen.
Wie op korte én lange termijn een betrouwbare en stabiele partner wil zijn, moet regelmatig technische inspecties uitvoeren.

Technische inspecties zijn echter niet alleen noodzakelijk voor bedrijfskritische systemen. Ook uw beveiligingssystemen moeten regelmatig worden gecontroleerd om te voorkomen dat ze het opeens niet meer doen. Door uw brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties en inbraakbeveiliging regelmatig te laten inspecteren, voorkomt u ongewenste verrassingen én problemen met uw verzekeraar bij brand of diefstal.

Inhoud van technische inspecties

Onze technische inspecties bestaan uit een scan waarmee de status van uw systemen wordt vastgesteld. Meestal is de inhoud van de scan gebaseerd op wettelijke verplichtingen waaraan uw organisatie moet voldoen.
We kennen verschillende soorten inspecties, volgens NEN 1010, NEN 3140 en NEN 2767. Aan de hand van onze bevindingen doen we u een passend advies over aanpassing of onderhoud van uw systemen.

Wilt u weten of uw installaties nog voldoen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een technische inspectie op maat!