Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Specialistische totaalinstallateur nodig?

De termen specialistisch en totaalinstallateur vormen vaak geen goede combinatie. Want welk totaalbedrijf kan zich tegelijk ook specialist noemen? Schekman Totaaltechniek in Nijmegen wel!

Ervaren totaalinstallateur

Totaaltechniek zit ons in de genen. Als totaalinstallateur werken we elke dag aan totaaloplossingen voor onze klanten. Zo installeren we beveiligingssystemen, brandmeldinstallaties,  toegangscontrolesystemen en elektrische systemen. Daarnaast verzorgen we technische inspecties en keuringen. En daarmee hebben we nog niet alle mogelijkheden genoemd. We bieden u antwoord op al uw technische vragen. En dankzij een uitstekende samenwerking zijn wij ook in staat om alle werktuigkundige installaties voor u te verzorgen. Daarmee krijgt u dus een totaaloplossing. En dankzij ons deskundige en vrijblijvende advies profiteert u optimaal van uw totaalinstallatie.

De voordelen van een totaalinstallateur

Wanneer u kiest voor een totaalinstallateur, kiest u voor een bedrijf dat u alle oplossingen kan leveren die u nodig hebt. U voorkomt daarmee dat u allerlei bedrijven over de vloer krijgt die maar in één ding goed zijn. Bovendien kunnen wij als totaalinstallateur het complete plaatje overzien, zodat we precies weten hoe uw systemen in elkaar zitten en hoe we ze op elkaar kunnen aansluiten. Ten slotte krijgt u, als u kiest voor Schekman Totaaltechniek, één aanspreekpunt voor al uw vragen en problemen. Zo bent u verzekerd van korte lijnen, één contactpersoon en veel specialisten.

Erkend bedrijf voor totaalinstallaties

Schekman Totaaltechniek in Nijmegen is een erkend installatiebedrijf. Een erkende totaalinstallateur heeft aangetoond dat hij beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Ook moet een erkende totaalinstallateur de juiste middelen hebben om het vakwerk goed te kunnen uitvoeren. Dankzij onze 85 jaar ervaring in totaaloplossingen én onze deskundige personeelsleden zijn wij als totaalinstallateur opgenomen in het register voor erkende installatiebedrijven.

Wilt u ook profiteren van onze ervaring als totaalinstallateur? Of wilt u weten welke totaalinstallaties we u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!