Techniek gaat prima samen.
Header
Header

Installatietechniek

Installatietechniek is een breed vak dat voortdurend in beweging is, waarbij installaties steeds geavanceerder worden. Hierbij spelen duurzame totaaloplossingen een steeds grotere rol. Bovendien worden werktuigkundige installaties steeds vaker gekoppeld met de elektrotechnische of beveiligingstechnische installaties om gebouwbeheer eenvoudiger, efficiënter en plaatsonafhankelijk te maken. Hiermee heeft de integrale aanpak en aanleg van installaties zo veel voordelen dat wij dit graag voor u verzorgen. Vandaar: Schekman Totaaltechniek.

Ruime ervaring in installatietechniek door uitstekende samenwerking

Als specialisten in werktuigkundige installatietechniek verzorgen wij voor u de aanleg van cv-installaties, klimaatinstallaties, meet- en regeltechniek en gas, water en loodgieterswerk.

Schekman Totaaltechniek is van huis uit echter een elektrotechnisch installatiebedrijf. Om u integrale oplossingen te kunnen bieden die voldoen aan onze hoge maatstaven van kwaliteit werken wij daarom samen met diverse installatiebedrijven binnen en buiten de Batenburg-Techniek-Groep. Deze partners bieden met hun specifieke expertise en ruime ervaring op het gebied van installatietechniek een goede aanvulling op onze diensten en staan garant voor hoogwaardige uitvoering van onze maatwerkoplossingen.

Bent u op zoek naar een goede partner in installatietechniek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!